Grön

Nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber

den 22-23 januari på Malmömässan

stort tack!

Teamet bakom Elmässan vill tacka alla besökare och utställare för ett fantastiskt engagemang. Efter två fullspäckade dagar med produktnyheter, seminarier och möten tar vi nu ännu större steg emot framtidens starkaste mötesplats inom elbranschen!
TACK

Elmässan i Syd arrangerades på egna ben för första gången 2020 efter att tidigare ha arrangerats parallellt med Fastighetsmässan och Skydd & Säkerhet.

Renodlingen blev en framgång och mötesplatsen är nu under tillväxt, vilket för oss innebär att göra bättre och bättre inför varje ny edition av Elmässan Syd. Med fortsatt utveckling av vårt koncept, och behoven i södra Sveriges elbransch som ledstjärna, ämnar vi därför att behålla vår nya princip – en renodlad mötesplats och mässa för el, belysning och fiber med tydlig lokal anknytning till södra Sverige.

Därtill planeras det inför en lansering av två konferenser för att ytterligare skruva på konceptet inför Elmässan Syd 2022 för att hålla mässan fortsatt relevant i en elbransch som blir alltmer fokuserad på digitalisering, smart belysning och energieffektivisering, nämligen en konferens inom belysning och en inom smarta fastigheter. Detta kommer att göra oss till en attraktiv mötesplats för fler med anknytning till elbranschen i södra Sverige 2022!

”Vi är mycket glada över att mässan var helt renodlad för branschen. Det är endast relevanta besökare på plats vilket genererar många leads, vilket är det vi eftersöker!” – Sofia Rutström, SEK

Sofia Rutström, SEK

”Skitbra mässa! Jag har fyllt på massor utav offerter. Jag var till och med tvungen att ringa till kontoret så att dem fick komma och lämna 90 nya offerter då mina tog slut! Det är med andra ord helt rätt besökare på plats och jag vill definitivt ställa ut igen. Dessutom är det jättetrevligt på plats”. 

David Hedblom, KC motors Malmö

Kan du inte vänta?

KOM TILL ELMÄSSAN GÖTEBORG


27-28  maj 2020, Åbymässan

KOM TILL ELMÄSSAN STOCKHOLM


14-15  oktober 2020, Kistamässan

UTAN DIG STANNAR SVERIGE

Du har tveklöst ett utav Sveriges viktigaste uppdrag; att förse vårt samhälle med elektricitet. Detta ställer höga krav på dig och dina kollegor men också på din utbildning och kompetens. Utan en fungerande elbransch slocknar bokstavligen vårt moderna samhälle.

På Elmässan står du som besöker mässan i centrum. Ditt besök är givetvis helt kostnadsfritt och vårt huvudsyfte är att finnas till för att göra din arbetsdag lite lättare, förhoppningsvis lite roligare och ge en inblick i framtidens elbransch.

navigera vidare på sidan

Bra att man kan ställa frågan direkt till företaget, och slippa internet. Här finns stora möjligheter till framtida inköp som skulle spara firman pengar

Patrik Johanssin, Elektriker, Malmö

Varför besöka

Elmässan?

Nyheter

Du får chansen att känna & kläma på tusentals produktnyheter och senaste innovationerna hos dryga 70 utställare.

Fokus på affärer

Att träffa, nätverka och göra affärer med de mest inflytelserika aktörerna inom branschen gör du inte lika effektivt någon annanstans. Här fokuserar vi på att främja din business!​

Utbildning

På Elmässan inspireras du av en rad högaktuella talare och branschens absoluta experter! Alla är dessutom kostnadsfria.​

Gratis entré

För dig verksam inom branschen är entrén till Elmässan Syd gratis. Du hämtar enkelt din kostnadsfria entrébiljett online för att inte missa allt härligt på plats.

Våra partners

Scroll to Top