Busto Automatika UAB

Om oss

Busto betyder komfort och kontroll – problemfri fullservicemetod för att skapa pålitliga och funktionella smarta hem och byggnader som verkligen förenklar livet och som är enkla och intuitiva att använda år efter år. Med vår tekniska bas i vackra Vilnius för att hantera projektering och programmering gör vi KNX enkelt och billigt.

I Sverige är vi Busto Sverige AB och vi vill samarbeta med dig elektriker som vill komma in på den växande marknaden för smarta hem men inte är säker på om den stora investeringen i kunskap, testning av enheter och rekrytering kommer att löna sig. Vi har redan gjort allt detta och låter dig fokusera på det du gör bäst – effektiv installation och kontakt med de lokala kunderna.

Markerad produkt

KNX för villan

Fulla möjligheter för smarta hem: – smart belysning (KNX eller DALI) – smart uppvärmning, luftkonditionering och ventilation – smart hemelektronik (irobot, persienner, multimediasystem, ljudsystem) – smart säkerhet och hemkomst (kameror, integration av säkerhetssystem, portkontroll, dörrlås, belysning) – smart utomhusmiljö (bevattning, gärsklippning, belysning) – personligt anpassad app – våra system: KNX, SAVANT, LUTRON, MODBUS, LOXONE, ENOCEAN Ett unikt utformat projekt, anpassat efter kundens önskemål som därför kommer med en lite högre prislapp. En investering i byggnadens värde eftersom systemet installeras permanent och sedan kan programmeras om när huset renoveras och används på annat sätt eller av annat folk. Vi ger fullständiga ritningar och välstrukturerad ETS-fil för att Busto eller andra KNX kunniga ska kunna komma åt, justera eller bygga ut systemet vid behov. Vi anpassar systemet efter användarens levnadsvanor i upp till 2 år, och erbjuder därefter serviceavtal med fast månadsavgift eller avtalad låg timavgift vid behov.

Läs mer »

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top