Elektroskandia Sverige AB

Om oss

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

Förutom att erbjuda det bredaste sortimentet, sätter våra logistiklösningar nivån i branschen. Logistik är motorn i allt vi gör. Vi ser till att rätt produkt når rätt kund på rätt plats vid rätt tillfälle. Våra medarbetare sammanför 2 500 leverantörer med 13 000 kunder. Varje dag hanterar vi 600 ton elmateriel i vårt logistikcenter i Örebro – det betyder att vi expedierar en orderrad var tredje sekund!

Cebe är Elektroskandias egna varumärke för att sälja unika belysningsprodukter. Produkter som vi är med och utvecklar men även agenturprodukter som uppfyller våra krav. Genomgående är produkterna unika för Elektroskandia via Cebe-varumärket på svenska marknaden.

Markerad produkt

Tryggve

Tryggve är en industriarmatur med högt ställda krav både på energieffektivitet och på säkerhet, tack vare det kan vi lämna 8 års garanti. Tryggve kombinerar LED med linsteknik för att skapa olika ljusfördelningar vilket ger en väl avbländad och anpassad belysning. Enkel att montera tack vare minimal vikt och längd, integrerade fästen för dikt tak eller för lina. Stomme av galvaniserad plåt, LED-plattan är monterad på en vitlackerad aluminiumplåt för optimal ljustyrka och livslängd. Överkoppling med insticksplint centrerat i armaturen, armaturen öppnas i hela sin längd för enkel anslutning. Kapslingsklass IP 23, färgtemperatur 4000K, Ra>80. Armaturen levereras med två olika ljusflöden 3 000lm och 9000 lm och två ljusfördelningar, bred- alt. mediumstrålande, med eller utan Dali.

Läs mer »

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top