Ferroamp

Om oss

Ferroamp är ett snabbväxande cleantech-bolag som erbjuder fastighetsägare hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. För att bekämpa klimatförändringarna och möta den ökande elektrifieringen i samhället behöver vi alla tänka om och tänka nytt. Vårt bidrag är en framtidssäker teknik som gör att fler kan bidra till ett mer hållbart samhälle.
Ferroamps innovativa EnergyHub-system ger fastighetsägare möjlighet att ta kontroll över energi och effekt genom att integrera, styra och optimera solenergi, batterilager och laddning av elfordon i ett lokalt likspänningsnät. Med PowerShare kan fler få nytta av optimerad energi när det skalbara systemet kopplas ihop i en energigemenskap mellan flera byggnader. Fastighetsägare blir med vår teknik en del av lösningen på framtidens energiförsörjning.
Ferroamps prisvinnande teknik har uppmärksammats i flera globala tävlingar. Ferroamp grundades 2010 och är noterat på Stockholmsbörsen, First North Growth Markets. Huvudkontoret ligger utanför Stockholm.

Markerad produkt

Batteri, PSM

PSM-batteriet är litet i både kW och i storlek och passar för större villor, lantbruk eller minde flerfamiljsbostäder.

Läs mer »

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top