CableDetection Professionell kabelsökning hos Elma

Beskrivning​

Nu presenterar Elma Instruments en helt ny generation av kabelsökare med ännu fler kombinationsmöjligheter, större tillbehörsprogram och flera funktioner än någonsin förr. Från den enkla och billiga Utilifinder, till den allsidiga EZiCAT-serien med ett otal olika konfigurationer, från enkel kabelsökning till multifrekvenssökare med lågfrekvens signalsondsökning eller med dataloggning, bluetooth och GPS och till sist Ultra-serien, med möjlighet för A-ram för kabelfelsökning. Så oavsett om du bara vill vara säker på att inte gräva av en kabel eller om du skall utföra professionell kabelfelsökning, kan Elma Instruments hjälpa dig.

Nyhet Cabledetection Ultra – Det professionella valet
Ultra- serien erbjuder självklart alla de “vanliga” sökmetoderna djupmätning och sökning på standardfre-kvenser. Men därutöver erbjuder Ultra användardefinierbara frekvenser i en skala från kraftigt penetre-rande lågfrekvens till aggressivt inducerande högfrekvenssökning och max/min signalsökning. Dessutom säkrar den nyutvecklade, extremt snabba hårdvaran att du aldrig mer är i tvivel om du är på väg att gå fel. ”Kom-passen” på skärmen reagerar blixtsnabbt och avslöjar på en splitsekund om du flyttar dig från kabeln. Som något helt nytt har Ultra-sökaren frekvensvärdering, så du direkt på skärmen kan se om den valda söksignalen passar. Enkla smileys visar med glad, neutral eller sur indikering om omkringliggande störningar påverkar signalen och med trådlös förbindelse mellan sändare och mottagare, behöver du inte gå hela vägen tillbaka för att skifta sändarfrekvens. Det görs direkt på mottagaren. Lättare och snabbare blir det inte!

Vatten i en kabelskarv, skadad isolation efter grävarbete eller bara tidens tand? Inget problem. Om man väljer setet vi presenterar här med A-ram, kan kabelfel i jord hittas i all slags terräng. Enkel indikering med pilar talar om för dig åt vilket håll felet är, tills du står på rätt ställe. Du kan tjäna pengar på att peka och låta andra gräva, eller så kan du själv spara pengar på inte gräva på fel ställe- Du bestämmer själv.

Få mer info på www.elma-instruments.se eller ring oss på 08-447 57 70

Scroll to Top