Digital videodörrstation för 2-trådskablage

Beskrivning​

Nu kan du enkelt installera en digital videodörrstation i ditt hem
En vanlig dörrklocka kan nu enkelt ersättas med den nya fristående lösningen från Niko. Utan några större justeringar kan du installera systemet i ditt hus med en extern och en intern enhet. Med den tillhörande kontrollenheten kan systemet enkelt anslutas till internet och du kan också få tillgång till videobilder via fjärranslutning från en smartphone.

Enkelhet när den är som bäst
Niko har länge varit banbrytande inom design och anslutna lösningar. Tack vare det nya systemet kan användare nu enkelt se vem som är vid ytterdörren via en central pekskärm i deras hem eller på en smartphone eller surfplatta. Enkelhet och komfort är ledmotivet: ingen programmering krävs och systemet konfigureras automatiskt. Du kan även fjärransluta utan ytterligare konfiguration. ”Du kan komma igång omedelbart”, förklarar Danny Lousberg, produkthanteringschef för Home Control på Niko. ”Dessutom får du en knivskarp digital bild utan analog störning eller konvertering. Du kommer undra hur du någonsin kunde vara utan den”.

”Inte hemma när brevbäraren kommer med ett paket? Inga problem! Du får en avisering till din smartphone och kan kommunicera med personen på distans. Du kan till exempel be brevbäraren att lämna paketet till grannarna. Eller så kanske någon var och ringde på utan att du märkte det? Det är inget du behöver bekymra dig om. Med videodörrstationen från Niko kan du kontrollera vem som ringde på dörren i efterhand. Det är höjdpunkten av smart teknik”, säger Danny Lousberg avslutningsvis.

Stilrent utseende
Niko har som vanligt även ansträngt sig när det gäller designen. Den nya videodörrstation har ett stilrent och modernt utseende som passar in i alla hem och sömlöst integreras i fasaden.

Media

Galleri

Hemsida

Nedladdningar

Scroll to Top