Eldon Installation samarbetar med EpSpot för framtidssäker energieffektivisering

Beskrivning​

Energirikt samarbete
Eldon Installation och EpSpot utvecklar tillsammans framtidens laddinfrastruktur. Med kvalitetssäkrade produkter och användarvänliga mätarmoduler tillgängliggör och kostnadseffektiviserar vi din elektricitetsanvändning.

EpSpot AB är ett svenskt innovationsdrivet företag. Produkter och tjänster för elektricitetstransaktioner utvecklas med visionen är att det ska vara lika lätt att sälja elektricitet vidare som det är att öppna ett e-post konto.

Eldon Installations laddstolpe Eco One med EpSpot är det lättillgänglia och kompletta laddsystemet. RTTS-tjänsten används fullt ut. Med internetanslutning kommunicerar Eco One i elnätet tillsammans med EpSpots debiteringsmoduler i DM-serien. Kopplade till vanliga uttag ger oöverträffad flexibilitet och möjligheter till kostnadsbesparingar. Tjänsten kan anpassas till eventuella begränsningar i tillgänglig
elektricitetskapacitet. Bilens laddkabel släpps automatiskt vid elfel.

EpSpots funktionalitet snabbt installeras i nya och befintliga elanläggningar. Insatsbyte tar bara någon minut och insatsen kopplas in i snabbkopplingen som finns i Eldon Installations lådsystem. Insatsen möjliggör att samtidigt erbjuda strömuttag för laddning upp till 10A och tidsstyrd motorvärme ur alla uttag. Användare bestämmer i appen om strömmen ska slås på direkt eller vid tidpunkt före avfärd. Dessa insatser kan samexistera installationen med EpSpot mätmoduler ur EM-serien för Typ2 uttag till vanliga uttag vilket ger oöverträffad flexibilitet. EpSpot nsatsen möjliggör kostnadsbesparingar genom effektstyrning. Tillgänglig elektricitet delas rättvist mellan era användare och elanläggningen blir inte överbelastad.

Media

Galleri

Hemsida

Nedladdningar

    Scroll to Top