Normcentralernas storfavorit uppdateras

Beskrivning​

DBQ är storfavoriten bland stabila och brandsäkra elcentraler med snabbanslutning. Avsedda för väggmontage, tillverkade i vitlackerad stålplåt för installation av elfördelning och styrning är de enkla för elinstallatören och självklara för användaren.

Tre uppdateringar:
Större utrymme för elkablarna och enklare för elinstallatören med 5 mm djupare elcentraler. Nya måttet under DIN-skenan är 26 mm. Även måttet från nedersta DIN-skenan till nederkant kåpa har också ändrats 5 mm. Detta skapar mer plats för fasskenan vid nedersta platsen.
Sortimentet har utökats med ännu en storlek – DBQ480N. Denna 4 x 20 moduler-elkapsling ska komplettera utbudet av stabila normcentraler.

I samband med uppdateringen har även tillhörande dörr DBL fått sig ett upplyft. Låsen har försetts med vredlås som standard. Dörren är förhålad för lås på vänster sida och en knockout-möjlighet på höger sida. Det följer med en täckplugg om dörren ska ändras från högerhängd till vänsterhängd. Vredlåset kan enkelt bytas ut till ett nyckellås som finns att köpa som tillbehör.

Scroll to Top