HISTORIEN BAKOM ELMÄSSAN

Elmässan är Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Mässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Nu finns mässan i tre svenska städer där den täcker södra, mellan och norra Sverige. Du och dina kollegor kan bli en del av gemenskapen på Elmässan, oavsett vart i Sverige du bor och arbetar!

På Elmässan upptäcker du tusentals produktnyheter, innovationer, ny teknik och knyter nya kontakter för framtiden. Varje mässa har ett gediget seminarieprogram med scener på mässgolvet där de mest aktuella ämnena diskuteras. Allt från paneldebatter, produktnyheter, trendspaningar, workshops och halvdagar. Talar gör ofta kända branschprofiler, företag och organisationer. Välkommen att upptäcka elbranschens framtid på hela Sveriges elmässa!

Elmässan Norr – sedan 2017
2017 lanserades Elmässan Norr i Umeå på Nolia. En efterlängtad mötesplats för hela norra Sverige som återkommer vartannat år. Nästa gång mässan kommer till norr är den 28-29 augusti 2019, några veckor innan älgjakten!

Elmässan Syd – sedan 2006
Sedan 2006 har Elmässan Syd arrangerats i Malmö och flertalet gånget tillsammans med Fastighetsmässan och Skydd & Säkerhet. Inför 2020 har vi valt att bryta loss Elmässan och låta den stå på egna ben. Det innebär att vi har förfinat konceptet, för att låta Elmässan vara just det den är bra på – en renodlad mötesplats för el, belysning och fiber, med tydlig lokal anknytning för södra Sverige. 

Elmässan Stockholm – sedan 2004
Elmässan har arrangerats i Stockholm sedan 2004 och är Elmässans flaggskepp. Mässan arrangeras varje höst i oktober på Kistamässan. Nästa gång mässan arrangeras är 16-17 oktober 2019. 2018 firade mässan i Stockholm 15-års jubileum och satsade extra på belysningsområdet.