Plats:

Malmömässan

Datum:

7-8 februari 2024

AB Podab

AB Podab

Om oss

Välkommen till PODAB!
PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning. Men vad kan vi med vår specialistkompetens göra för er? Vi kan hjälpa er till en gemensam tvättstuga som är ekonomisk, hållbar och användarvänlig.

Vi har alla produkter som krävs; professionella tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Med kvalitetsprodukter, specialistkompetens och engagerad service gör vi den gemensamma tvättstuga bekymmersfri.
Högkvalitativa produkter är en självklarhet. De ska hålla i många år och bara fungera. Det är därför våra tvättmaskiner är tillverkade för minst 15 års nyttjande. För att skapa bekymmersfria tvättstugor levererar vi kvalitet i allt vi gör. Vare sig det handlar om produkter, installationer, leveranser eller service.
Varmt välkommen till PODABs monter! Ta hjälp av oss så får du gedigen kunskap och ett äkta engagemang. Vi ses!

Nyheter

Torkskåp TS 63 E

Torkskåp TS 63 E

ProLine TS 63 E är marknadens snabbaste torkskåp. Torktiden är mycket kort, bara 42 minuter och energiförbrukningen är 0,5 kWh/kg. ProLine TS 63 E arbetar med dubbla fläktar och luftkanaler för att skapa perfekt balans mellan evakuerad och recirkulerad lu

Läs mera »
Torkskåp, ProLine TS 93 E

Torkskåp, ProLine TS 93 E

Nytt torkskåp med stor kapacitet och låg energiåtgång!
ProLine TS 93 E är det enda torkskåpet i sin klass som har hela 32 meters hänglängd. Torkskåpet tar upp till 16 kg tvätt och drar endast 0,54 kWh/kg med en torktid på bara 64 minuter. Med en stabil ko

Läs mera »
Torkskåp, TS 63 VP

Torkskåp, TS 63 VP

ProLine TS 63 VP är det energisnålaste torkskåpet på marknaden. Med den unika värmepumpstekniken blir energiförbrukningen bara 0,25 kWh/kg.

En tydlig display visar information under hela torkprocessen. Torkskåpet är utrustat med Humidity Tracking System

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top