ELMÄSSAN SAMLAR LYSANDE
OCH INNOVATIVA IDÉER

På vårt mässgolv...

…samlar vi branschprofiler, ledande leverantörer och tusentals av deras produktnyheter. Under samma tak samlar vi effektivt det mesta inom elinstallation, belysning och fiber – allt på ett överskådligt och lättfattligt sätt för dig som besöker. Vi vet om att din tid de facto är pengar och har insett att vi behöver erbjuda ett snabbt sätt för dig att få överblick över senaste nytt för att det ska få plats i ditt schema. Samtidigt vet vi alla om att kompetensutveckling och framtidsspaning är A och O i en snabbrörlig bransch som just elbranschen. Precis det är också vår anledning att finnas till.

Vi vet att vi inte kommer långt i vår vision om att samla södra Sveriges elbransch på Elmässan utan ett besök från dig som dagligen befinner sig ute i verkligheten. Därför erbjuder vi dig inslag som kommer att förbättra din arbetsdag!

Mässtidningen för Elmässan Syd är nu ute!

Ladda batterierna och förbered ditt mässbesök redan idag!
Klicka på bilden till höger för att läsa årets upplaga av Elmässans Syd’s mässtidning!

Nya sätt att tänka på

På Elmässan samlas alla inflytelserika profiler och företag inom vår favoritbransch för att diskutera allt inom elinstallation, belysning och fiber - på samma mässgolv. Utöver detta får du också möjlighet att kostnadsfritt kompetensutveckla dig.

Produkter i fokus

Elmässan är den överlägset bästa plattformen för att hitta nya produkter som förenklar ditt arbetssätt. Här kan du ogenerat testa, klämma och känna på de allra senaste innovationerna innan du gör ditt köp. Dessutom kan du ge direkt feedback kring produkter och tjänster direkt till tillverkaren, vilket gör att du kan vara med och påverka framtagningen av nya produkter som förenklar din vardag!

Möjligheter som ger mer pengar i plånboken

Affärerna är det absolut viktigaste med mässan. Vi vill att du som besöker oss ska tjäna mer pengar och bli mer framgångsrik inom ditt yrke. Vi har samlat alla möjliga hjälpmedel för dig att generera mer affärer till ditt företag. Det gör du via kompetensutveckling, ett starkt nätverk och rätt produkter för att utföra ditt arbete så enkelt, effektivt och miljösmart som möjligt. Allt det och mycket mer hittar du hos våra varumärken på plats.

PÅ SCEN »

Vi har som vanligt ett seminarieprogram fyllt till bredden med föreläsningar skräddarsydda för dig. De senaste trenderna, nya standarder, nyheter inom belysning och massor av annan inspiration är något vi kommer att ta del av på två olika scener.

Dessutom är hela programmet kostnadsfritt för dig som arbetar inom branschen! Hur bra?

GEMENSKAP • GLÄDJE • UTVECKLING • KUNSKAP

Träffa dessa utställare och många fler!

Scroll to Top