På vårt mässgolv...

...samlar vi branschprofiler, ledande leverantörer och tusentals av deras produktnyheter. Under samma tak samlar vi effektivt det mesta inom elinstallation, belysning och fiber – allt på ett överskådligt och lättfattligt sätt för dig som besöker. Vi vet om att din tid de facto är pengar och vet om att vi behöver erbjuda ett snabbt sätt för dig att få överblick över senaste nytt för att det ska få plats i ditt schema. Samtidigt vet vi alla om att kompetensutveckling och framtidsspaning är A och O i en snabbrörlig bransch som just elbranschen. Precis det är också vår anledning att finnas till.

Några godbitar på mässan

Dedikerat område för solenergi

Elmässan blir större!

Som svar på den stora efterfrågan från våra besökare och som en naturlig del av Elmässans tillväxt adderar vi nu ett område för företag verksamma inom solenergi på Elmäs­san. Dessutom arrangerar vi flera seminarier inom området under mässans båda dagar för att möta behovet i branschen.

solpaneler
utbildningar

Större fokus på utbildningar

... och certifieringar

Elmässan kommer i större utsträckning fokusera på att inkludera, utbilda och i viss mån även certifiera under våra seminarier. Detta skapar ett mervärde till vår mötesplats, och kommer i större utsträckning generera fler besökare som vill optimera kunskap under kort tid.  

Solenergi i fokus

På Elmässan i höst förvaltar vi det stora intresset för solenergi och dess betydelse för elbranschen. Vi hälsar dig som besökare varmt välkommen till en halvdag, helt dedikerad kring ämnet i samarbete med Svensk Solenergi.

Här kan du lyssna på tekniska experter som ger dig kunskap och verktyg för att möta de krav som ställs på dig som är verksam i branschen. Allt för att underlätta i bryggan mot privatpersoner och fastighetsägare som vill investera i teknologin. 

Observera att halvdagen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Det är begränsat antal platser.

fastighetsmässan

Vi har valt att återigen samköra!

Många besökare efterfrågade det och nu blir det verklighet – en större mötesplats med tydliga synergier som ger större incitament att besöka mässan.​ Det finns också flera stora beröringspunkter som överlappar, bland annat områden inom belysning, solenergi och laddstolpar som är stora delar av båda mötesplatserna. 

Scroll to Top