Plats:

Malmömässan

Datum:

7-8 februari 2024

På vårt mässgolv...

…samlar vi branschprofiler, ledande leverantörer och hundratals av deras produktnyheter. Under samma tak finner du det mesta inom elinstallation, belysning, fiber, solenergi och laddning – allt på ett överskådligt och lättfattligt sätt. På Elmässan erbjuder vi dig ett komplett mässbesök som låter dig få ökad kunskap, hitta lösningar för dina bekymmer och skapa nya relationer. Allt på ett effektivt sätt under två händelserika dagar!

Dedikerat område
för solenergi

Elmässan blir större!

Som svar på den stora efterfrågan från
våra besökare och som en naturlig del av Elmässans tillväxt adderar vi nu ett område för företag verksamma inom solenergi på Elmäs­san. Dessutom arrangerar vi flera seminarier inom området under mässans
båda dagar för att möta
behovet i branschen.

Större fokus
på utbildningar

... och certifieringar

Elmässan kommer i större utsträckning fokusera på att inkludera, utbilda och i viss mån även certifiera under våra seminarier. Detta skapar ett mervärde till vår mötesplats, och kommer i större utsträckning generera
fler besökare som vill optimera
kunskap under kort tid.

Elmässan
- ett smart event!

Smart Badge

Smart Badge, ditt digitala visitkort.
Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

Vi har valt att återigen samköra!

Många besökare efterfrågade det och nu blir det verklighet – en större mötesplats med tydliga synergier som ger större incitament att besöka mässan.​ Det finns också flera stora beröringspunkter som överlappar, bland annat områden inom belysning, solenergi och laddstolpar som är stora delar av båda mötesplatserna. 

Såhär tycker våra utställare

Häng med i flödet!

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden, mässnyheter och det senaste inom branschen.

Scroll to Top