På vårt mässgolv...

…samlar vi branschprofiler, ledande leverantörer och hundratals av deras produktnyheter. Under samma tak finner du det mesta inom elinstallation, belysning, fiber, solenergi och laddning – allt på ett överskådligt och lättfattligt sätt.

På Elmässan erbjuder vi dig ett komplett mässbesök som låter dig få ökad kunskap, hitta lösningar för dina bekymmer och skapa nya relationer. Allt på ett effektivt sätt under två händelserika dagar!

Solteknikdagen med fokus på teknik, celler och paneler

I samarbete med Installatörsföretagen

En halvdagskonferens där Installatörsföretagen samlar experter med spetskompetens under några intensiva timmar. 

Seminarier, utbildningar
och heta case

Scenprogrammet

Via profiler och experter i Elmässans scenprogram lär du dig det senaste kring lagar, regler och standarder. Allt för att förenkla och effektivisera ditt arbete.

Hitta nya
leverantörer

Kolla in utställarlistan

Se och träffa stora leverantörer inom bland annat installation, belysning och fiber som ger underlag för fler affärsmöjligheter och nya relationer.

Elmässan - ett smart event!

Smart Badge, ditt digitala visitkort. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

Häng med i flödet!

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden, mässnyheter och det senaste inom branschen.

Vi har valt att återigen samköra!

Många besökare efterfrågade det och nu blir det verklighet – en större mötesplats med tydliga synergier som ger större incitament att besöka mässan.​ Det finns också flera stora beröringspunkter som överlappar, bland annat områden inom belysning, solenergi och laddstolpar som är stora delar av båda mötesplatserna. 

Scroll to Top