Varför besöka?

På vårt mässgolv...

...samlar vi branschprofiler, ledande leverantörer och tusentals av deras produktnyheter. Under samma tak samlar vi effektivt det mesta inom elinstallation, belysning och fiber – allt på ett överskådligt och lättfattligt sätt för dig som besöker. Vi vet om att din tid de facto är pengar och har insett att vi behöver erbjuda ett snabbt sätt för dig att få överblick över senaste nytt för att det ska få plats i ditt schema. Samtidigt vet vi alla om att kompetensutveckling och framtidsspaning är A och O i en snabbrörlig bransch som just elbranschen. Precis det är också vår anledning att finnas till.

Vi vet att vi inte kommer långt i vår vision om att samla södra Sveriges elbransch på Elmässan utan ett besök från dig som dagligen befinner sig ute i verkligheten. Därför erbjuder vi dig inslag som kommer att förbättra din arbetsdag!

fastighetsmässan

Vi har valt att återigen samköra!

Många besökare efterfrågade det och nu blir det verklighet – en större mötesplats med tydliga synergier som ger större incitament att besöka mässan.​ Det finns också flera stora beröringspunkter som överlappar, bland annat områden inom belysning, solenergi och laddstolpar som är stora delar av båda mötesplatserna. 

Dedikerat område för solenergi

Elmässan blir större!

Som svar på den stora efterfrågan från våra besökare och som en naturlig del av Elmässans tillväxt adderar vi nu ett område för företag verksamma inom solenergi på Elmäs­san. Dessutom arrangerar vi flera seminarier och konferenser inom området under mässans båda dagar för att möta behovet i branschen.

solpaneler
light & design

Light & Design

Konferensen för designers och arkitekter

Äntligen kommer den populära konferensen även till Malmö. Här samlas ljusdesigners, arkitekter och konsulter för att inspireras, utmanas och dela erfarenheter. Som en viktig del i konferensen ingår självklart ett besök på mässgolvet, med fokus på utställarna inom just den produktkategorin.

Större fokus på utbildningar

... och inkluderande workshops

Elmässan kommer i större utsträckning fokusera på att inkludera, utbilda och i viss mån även certifiera under våra seminarier. Detta skapar ett mervärde till vår mötesplats, och kommer i större utsträckning generera fler besökare som vill optimera kunskap under kort tid.  

utbildningar
Scroll to Top