Därför ska du ställa ut

Vårt unika koncept

Att göra affärer bygger på relationer, just därför är det fysiska mötet viktigt. Hos oss på Elmässan är det vårt främsta fokus – era affärer. Det är därför vi finns, och det är det vi jobbar för – 365 dagar om året.

Vilka besöker Elmässan?

ELEKTRIKER ELKONSULTER INSTALLATÖRER FÖRETAGSLEDARE ARKITEKTER • INKÖPARE TEKNIKER TEKNISKA CHEFER LJUSDESIGNERS SÄKERHETSKONSULTER

Södra Sveriges enda Elmässa

Elmässan är de enda mässan med fokus på elinstallation, belysning och fiber i hela södra Sverige. Det gör den till en självklart mötesplats för hela branschen. Det är helt enkelt två dagar ingen vågar missa!

Konferenser förstärker mötesplatsen

Inför 2020 lanserar vi två konferenser i samband med mässan. Light & Design – som riktar sig till ljusdesigners, konsulter och arkitekter och också Smarta Fastigheter – som attraherar fastighetsägare, byggprojektledare, byggherrar och fastighetsutvecklare

Renodlad elmässa för första gången

Äntligen är Elmässan helt i fokus. Nu arrangeras vi inte längre parallellt med Fastighetsmässa eller Säkerhetsmässan. Detta gör att vi kan fokusera på att leverera precis den mötesplatsen ni vill ha – en renodlad mässa för alla i elbranschen.

Produkter i fokus

Få direkt feedback kring dina produkter av slutanvändaren på mässgolvet. Det främjar både utvecklingen av befintliga produkter men också idéer till helt nya innovationer

Expansiv region

​Södra Sverige är en expansiv region där det byggs mycket och satsas på utveckling. Detta skapar otroligt mycket jobbtillfällen. De som bestämmer besöker vår mässa. Se till att finnas på plats och introducera ditt företag för kommande upphandlingar som genererar mer pengar.

Varumärke

Boosta din räckvidd, synlighet och ROI!
EasyGo är marknadsföringspaketet som redan är inkluderat i ditt monterpaket där du själv väljer vad som passar dig bäst. EasyGo låter dit åtnjuta de senaste innovationerna inom digital marknadsföring – enkelt!

Läs mer om EasyGo-paketen »

Fortfarande tveksam?

Här kommer fyra klockrena anledningar att besöka oss​:

Tids- och kostnadseffektivt

Elmässan anordnas under två korta men intensiva dagar. Vi ger dig maximal återbäring på din på kortast möjliga tid, vilket sparar både pengar och dyrbar tid som tas från normal verksamhet.

Maximal synlighet

Bygg och stärk ditt varumärke genom att delta på branschens självklara mötesplats. Du får synlighet före, under och efter mässan.

Mätbar ROI

Via våra tekniska lösningar ser du enkelt hur mycket du fick ut av ditt deltagande på Elmässan genom mätbara leads. Enkelt och vettigt!

Bara potentiella kunder

Genom att arrangera en B2B-mässa garanterar vi kvalité på vår mötesplats. Varje besökare är en potentiell kund till ditt företag.

Scroll to Top