Därför ska du ställa ut

En mässa för södra sveriges elbransch!

Efter en lång tid där pandemin satt sina spår är det en sak som är säker – det fysiska mötet går inte att ersätta.
Att produktlansera med hjälp av skärmar och digitala demos är svårt och gör inte nyheterna rättvisa. I branschen vill man känna, klämma och testa produkter innan inköp – något vi prioriterar och möjliggör på ett tryggt och säkert sätt.
Vi ger dig vår affärsidé och vårt framgångsrika recept under två skräddarsydda dagar – möten med kvalitativa besökare som är intresserade av dina produkter vilket leder till nya affärer.

4 SKÄL TILL ATT BLI UTSTÄLLARE PÅ Elmässan syd

Personliga möten med beslutsfattare

Det personliga mötet överträffar allt

Efter en lång period av digitala möten är det personliga mötet oerhört efterlängtat. Skapa långsiktiga och ovärderliga relationer för att säkra framtida affärer.

Mätbar Return on investment

FRÅN EN MÅNAD TILL 2 DAGAR

Vi fokuserar på kvalitativa besökare och hela 90% av våra besökare uppger att de påverkar eller beslutar om inköp. Genomför en månads kundmöten på två dagar och skapa lönsamma affärer.

1

2

VARUMÄRKESBYGGANDE

SE TILL ATT ERT VARUMÄRKE BLIR TOP-OF MIND FÖR KUNDEN

Få största möjliga varumärkes exponering! Elmässan är affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Säkra att ditt varumärke är top-of-mind hos regionens viktigaste beslutsfattare.

LANSERA INNOVATIVA NYHETER

visa upp dina nya produkter eller tjänster på plats

Elmässan är den självklara mötesplatsen för produktlanseringar och innovationer. Ta chansen att visa upp era nyheter och innovativa lösningar. Visa för potentiella kunder hur ni kan hjälpa dem förverkliga nya produktidéer.

3

4

Easy Go

EasyGo är ett marknadsföringspaket som utnyttjar de senaste tekniken inom digital marknadsföring. Öka er exponering och maximera er ROI. Välj mellan fyra paket.

Jennie Gudmundsson
Vill du vara en del av mötesplatsen?

Kontakta Jennie när du vill ha svar kring priser och paketlösningar eller inspiration och tips kring ditt mässdeltagande.

Nyckelsiffror från Elmässan Syd 2020

0

personer besökte mässan

0 %

av besökarna är intresserade av att besöka mässan igen nästa år

0 %

av besökarna påverkar eller fattar beslut om inköp

0 %

av besökarna säger att de planerar att göra ett inköp efter att ha besökt mässan