Därför ska du ställa ut

En mässa för södra sveriges elbransch!

Renodlingen av Elmässan 2020 blev en framgång och mötesplatsen är nu under tillväxt, vilket för oss innebär att göra bättre och bättre inför varje ny edition av Elmässan Syd. Med fortsatt utveckling av vårt koncept, och behoven i södra Sveriges elbransch som ledstjärna, ämnar vi därför att behålla vår nya princip – en renodlad mötesplats och mässa för el, belysning och fiber med tydlig lokal anknytning till södra Sverige.

Fyra klockrena anledningar att besöka oss​:

Tids- och kostnadseffektivt

Elmässan anordnas under två korta men intensiva dagar. Vi ger dig maximal återbäring på din på kortast möjliga tid, vilket sparar både pengar och dyrbar tid som tas från normal verksamhet.

Maximal synlighet

Bygg och stärk ditt varumärke genom att delta på branschens självklara mötesplats. Du får synlighet före, under och efter mässan.

Mätbar ROI

Via våra tekniska lösningar ser du enkelt hur mycket du fick ut av ditt deltagande på Elmässan genom mätbara leads. Enkelt och vettigt!

Bara potentiella kunder

Genom att arrangera en B2B-mässa garanterar vi kvalité på vår mötesplats. Varje besökare är en potentiell kund till ditt företag.

Nyckelsiffror från Elmässan Syd 2020

0
personer besökte mässan
0 %
av besökarna är intresserade av att besöka mässan igen nästa år
0 %
av besökarna påverkar eller fattar beslut om inköp
0 %
av besökarna säger att de planerar att göra ett inköp efter att ha besökt mässan

Vilka besöker Elmässan?

ELEKTRIKER • ELKONSULTER • INSTALLATÖRER • FÖRETAGSLEDARE • ARKITEKTER • INKÖPARE • TEKNIKER TEKNISKA CHEFER • LJUSDESIGNERS • SÄKERHETSKONSULTER

Ställ ut där det händer

Södra Sveriges enda Elmässa

Elmässan är de enda mässan med fokus på elinstallation, belysning och fiber i hela södra Sverige. Det gör den till en självklart mötesplats för hela branschen. Det är helt enkelt två dagar ingen vågar missa!

Expansiv region

​Södra Sverige är en expansiv region där det byggs mycket och satsas på utveckling. De som bestämmer besöker vår mässa, så var på plats och introducera ditt företag.

Produkter i fokus ​

Få direkt feedback kring dina produkter av slutanvändaren på mässgolvet. Det främjar både utvecklingen av befintliga produkter men också idéer till helt nya innovationer.

Varumärke

Boosta din räckvidd, synlighet och ROI!EasyGo är marknadsföringspaketet som redan är inkluderat i ditt monterpaket och låter dit åtnjuta de senaste innovationerna inom digital marknadsföring - enkelt!
Scroll to Top