Praktisk information

Generell info

Onsdag 9 februari 2022 09.00 – 17.00
Torsdag 10 februari 2022 09.00 – 16.00

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö 

För mer information om Malmömässan samt hur du enklast tar dig hit, klicka här.

Du hittar boendealternativ här.

Du hittar resealternativ här.

På plats

Bevakad garderob finns på plats.

I direkt anslutning till Malmömässan finns det hela 3000 parkeringsplatser och  dessutom ytterligare platser i närområdet.

Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida: www.pmalmo.se

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mötesplatsen (gäller ej ledarhund).

På Malmömässan finns det en KRAV-märkt restaurang.

Seminarieprogram

Nej, normalt sätt inte. Behöver du anmäla dig till seminariet kommer det tydligt att vara utmärkt under seminariepunktens beskrivning.

Studenter på Elmässan

Elbranschen är högaktuell och under ständig utveckling vilket ger goda förutsättningar till att skapa fler arbeten. Kompetensförsörjning är avgörande för branschens utveckling och lönsamhet och för oss som branschaktör är det en självklarhet att vara aktiva i frågor som berör branschen. Under Elmässan 2022 har vi därför valt att återigen öppna upp dörrarna för studenter på mässan.

Torsdagen den 10 februari öppnar vi mässan för framtidens arbetstagare! Att sammanföra morgondagens stjärnor med dagens kompetens och nätverka, prata och utbyta idéer på plats genererar en stark grund för båda parter vare sig du snart söker jobb eller behöver anställa ny kompetens.

Maila klasslista med för och efternamn till victoria.ahlberg@easyfairs.com och invänta bekräftelse. Tyvärr är endast ÅK 3 välkomna till mässan och du som klassföreståndare är ansvarig för dina elever på mässgolvet.

Scroll to Top