Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.

Välkommen till Elmässan! En anrik mötesplats som sedan 2004 kopplat samman el-och belysningsbranschen under ett och samma tak. Här ligger fokus på årets produktnyheter och möjligheten att nätverka, vårda relationer, gamla som nya och skaffa sig underlag för framtida affärer.

Förutom mässans självklara byggstenar, installation, belysning och fiber sätter vi i Malmö ett extra fokus på: 

  • Solenergi/Förnyelsebar energi
  • Laddstolpar/elbilsladdning

Vad händer på mässan?

Elmässan bjuder in till två intensiva dagar fyllda med aktiviteter! Seminarier, halvdagskonferenser, spännande utställare, nyheter & trender. Här finns något för alla!

Vill du ställa ut?

Har du spännande produktnyheter du vill visa upp för södra Sveriges installatörer, elektriker, inköpare och beslutsfattare? Välkommen att kontakta oss!

Fullspäckat scenprogram!

På Elmässan hade vi en scen fylld med experter och profiler. Här fick besökarna en kostnadsfri möjlighet till kompetensutveckling och nya insikter och perspektiv.

malmö

ELMÄSSAN SYD

Sedan 2006 har Elmässan Syd arrangerats i Malmö tillsammans med Fastighetsmässan och Skydd & Säkerhet. Elmässan Syd – en renodlad mötesplats för el, belysning och fiber, med tydlig lokal anknytning för södra Sverige.

göteborg

ELMÄSSAN GÖTEBORG

Elmässan Göteborg är det senaste tillskottet i vår portfölj. Här samlas hela västkusten i en helt nybyggd, modern mässhall. Konceptet är detsamma som för alla Elmässor, men parallellt arrangeras en helt ny mässa – Light & Design. Detta gör mötesplatsen till en spännande träffpunkt och uppmanar till att kommunicera och göra affärer över gränserna. Mässan ligger också i november, efter Light & Building, vilket gör det till den enda arenan att lansera sina produktnyheter i Skandinavien.

Vi finns även i Stockholm!

Elmässan i Stockholm är vår äldsta mötesplats och samlar årligen branschen för att upptäcka det senaste som Sveriges leverantörer har att erbjuda.

Här sätter vi fokus på allt kring installation, belysning och fiber, med en skinande touch av solenergi. En av det stora aktiviteterna på mässan är den prestigefyllda tävlingen ”Bästa Elnyhet” och ”Bästa nyhet inom belysning”. 

ELMÄSSAN STOCKHOLM

Stockholm är Elmässans flaggskepp. Mötesplatsen har blivit den årliga samlingspunkten för elbranschen och är en viktig del för utveckling och förändring. Detta är en stor, väletablerad och välbesökt mötesplats i den överlägset största regionen i Norden. Mässan har ett eget område för belysning med ungefär 80 utställande företag. Det är också här vi korar de prestigefyllda priserna ”Bästa Elnyhet” och ”Bästa nyhet inom belysning”

norr

ELMÄSSAN NORR

Elmässan Norr är en efterlängtad mötesplats för hela norra Sverige. Vartannat år arrangeras den på Nolia i Umeå, och är ett direkt resultat av en skapad mötesplats utifrån våra utställares önskemål. Syftet är att på ett enkelt sätt samla den viktiga övre delen av Sverige, på en mötesplats för att förenkla för utställaren i form av långa resor och många timmar i bil för att träffa kunder och prospekts, och för besökarna att få en samlad bild av trender, nyheter och framtid inom elbranschen.

Scroll to Top