Branschaktuellt Sverige AB

Branschaktuellt Sverige AB

Om oss

Branschaktuellt används idag som ett verktyg för näringslivet för att snabbt uppdatera sig inom sin egen bransch men även cross-business. Portalen vänder sig till dig som jobbar i – eller är intresserad av – bygg, industri, energi & infrastrukturbranschen. Branschaktuellt är ett ultimat verktyg för alla beslutsfattare med syfte att uppdatera sig om projektupphandlingar, produktnyheter, heta ämnen inom branschen och företagsnyheter. Branschaktuellt.se har 40 – 50 000 unika läsare varje vecka. Trafiken säkerställs av tredje part och visas offentligt på Ocast.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Digital Account Manager

Branschaktuellt söker en engagerad och energifylld Digital Account Manager som är redo att ansluta sig till vårt framgångsrika affärsområde Online och vara en del av vår spännande expansionsresa.
Branschaktuellt är en del av mediehuset Lundros Holding Group, som även äger sajterna iradar.fi, iradar.no och branschstegen.se.

Som Digital Account Manager hos oss får du möjligheten att jobba med en marknadsledande produkt med enorma utvecklingsmöjligheter.

Du kommer, via telefonsamtal och kundmöten, ha daglig kontakt med beslutsfattare som marknadschefer/VD:ar. Som Digital Account Manager är ditt uppdrag är att sälja in webbannonser och platsannonser i bolagets nätverk. Du tilldelas och blir ansvarig för ett eller flera områden och bygger upp en egen kundportfölj, med både nya och befintliga kunder där du utvecklar dina egna kundrelationer. Du arbetar mot en egen uppsatt budget på dina områden och får löpande understöd och coachning.

Läs mer här: https://tinyurl.se/8Nf

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top