Cosentino

Cosentino

Om oss

Om Cosentino Group

Cosentino-koncernen är ett globalt familjeägt företag som producerar och distribuerar förstklassiga och innovativa ytor för arkitektur och design. Som ett ledande företag föreställer sig och förutser Cosentino tillsammans med sina kunder och partners designlösningar som erbjuder värde och inspiration till människors liv. Detta mål möjliggörs av banbrytande varumärken som är ledande inom sina respektive segment som Silestone®, Dekton® och Sensa by Cosentino®.

Koncernen baserar sin utveckling på internationell expansion, ett innovativt forsknings- och utvecklingsprogram, respekt för miljö och hållbarhet och dess pågående företagsengagemang för samhället och de lokala samhällen där det är verksam; för utbildning, jämlikhet och hälsa och säkerhet.

Cosentino-koncernen distribuerar för närvarande sina produkter och varumärken i mer än 110 länder, från sitt huvudkontor i Almeria (Spanien), och det finns med egna tillgångar i 30 av dem. Koncernen har 8 fabriker (7 i Almería, Spanien och 1 i Brasilien), 1 intelligent logistikplattform i Spanien och 140 kommersiella enheter och affärsenheter över hela världen. Mer än 90% av Cosentino-koncernens finansiella omsättning kommer från internationella marknader.
www.cosentino.com

Nyheter

Jobbannonser

https://jobs.cosentino.com/?locale=en_US

Det handlar om människor. Det handlar om att identifiera dem, visa dem vilka vi är och hjälpa dem att vara den bästa versionen av sig själva.
Att skapa en resa för dem och gå bredvid dem när de pressar sig själva för att bli deras bästa versioner. Att skapa ett utrymme där talang delas, en global familj att tillhöra och vara stolt över, en kultur som förenar oss alla

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top