Energiengagemang

Energiengagemang

Om oss

EnergiEngagemang tillhör Sveriges ledande solcellsinstallatörer av storskalig solenergi på både tak och mark. Huvudkontoret ligger i Strängnäs med lokala kontor i Göteborg, Linköping och Staffanstorp.

Bolaget projektutvecklar, installerar och säljer nyckelfärdiga solenergianläggningar till kunder över hela Sverige och är sedan juli 2021 en del av AxSol i Axel Johnsonsgruppen.

Vi är specialiserade mot lantbruk, industri och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens specifika förutsättningar.

Storskaliga solcellsparker kommer vara en viktigt beståndsdel i det framtida svenska elsystemet. Här är vi med och leder utvecklingen. Vi har bland annat byggt den stora solcellsparken utanför Strängnäs. Vi kan erbjuda företag förmånliga PPA-avtal och även attraktiva andels-upplägg.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Som totalentreprenör hjälper vi även till med all den administration som det innebär att bli solelproducent. Här ser vi till att du får korrekt dokumentation samt hjälp med blanketter och kontakter med nätägare och myndigheter.

När väl anläggningen är i drift finns vi där för våra kunder. Många använder vårt förmånliga support- och underhållsavtal som gör att ni känna er trygga i att er solcellsanläggning hela tiden producerar på topp. Vi finns även där kring frågor om solcellsbranschens utveckling och prisutvecklingen på marknaden.

Nyheter

Jobbannonser

Projektledare Samråd och Tillstånd Solparker

Vill du bli en del av den växande och högaktuella solenergibranschen i ett av Sveriges största solcellsinstallationsföretag? Efterfrågan på storskaliga solenergiprojekt ökar och vår organisation behöver växa med ytterligare en projektledare för att matcha den ökade volymen av inkommande projekt. Varmt välkommen till ett kunskapsrikt och framåtlutande företag!

Se jobbannonser »

Montör till vårt team i Strängnäs

Vill du också vara med i en framtidsbransch där du har en avgörande roll i vår växande verksamhet? Nu söker vi fler montörer inom solel. Om du trivs med att jobba med kroppen tillsammans med hjälpsamma kollegor, sök till oss idag! Vi behöver dig!

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top