Geobear Sverige

Geobear Sverige

Om oss

Geobear erbjuder markförstärkning för villaägare, industri- och infrastruktursektorn.

Vi löser sättningsproblem med hjälp av modern geoteknik, runt om i världen. Vi använder nyskapande och innovativ geopolymerteknik, som är tillgänglig för alla. Vänd dig till oss oavsett om du är fastighetschef eller husägare, så kan vi lösa dina problem med sättningar och fixa sviktande golv, på ett snabbt och smidigt sätt, med modern teknik. Vårt mål är att se till att samhället står stadigt, med snabba och enkla metoder för grundförstärkning.

Äger du en fastighet, exempelvis villa eller flerbostadshus och har problem med sviktande golv? Då kan vi på Geobear hjälpa dig. Vi använder modern geoteknik och kan snabbt avhjälpa markproblem samt fixa sviktande golv utan att du behöver flytta någonstans.

För dig som är kommersiell fastighetsägare är vi en trygg och stabil partner. Vi på Geobear har som mål att att med vår teknik hålla världen igång så att fabriker, logistikcenter, affärer och andra företag kan fokusera på kärnverksamheten, utan att behöva störas av sättningsproblem.

Geobears patenterade lösningar med geopolymerer innebär att vägar och järnvägar inte behöver stängas av när sättningsproblem ska åtgärdas. Vi effektiviserar infrastrukturprojekt samtidigt som vi bidrar till att spara skattepengar.

Vår geopolymerteknologi erbjuder de mest avancerade och exakta lösningarna för golv- och grundförstärkning, markstabilisering och skärminjektering, eller för att fylla upp hålrum.

Geobears geopolymerteknik har använts globalt i nästan 40 år och i över 200 000 projekt. Läs mer om Geobear – den ursprungliga grundaren av Uretek-lösningar.

Geobear erbjuder ett störningsfritt och värdehöjande alternativ till traditionella metoder för att lösa sättningsproblem och vi arbetar överallt – från tundra till djungel.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top