Plats:

Malmömässan

Datum:

7-8 februari 2024

MAUS

BÄSTA ELNYHET 2021!
“MAUS produkt är genial. Enkel med fokus på säkerhet!”. Besök oss i montern och se vår otroliga innovation.

Sedan starten 2013 har MAUS gjort världen till en säkrare plats med sina innovativa brandskyddsprodukter som, med sin minimala storlek, går att placera överallt och som släcker bränder med en helt ny kaliumteknik som är helt ofarlig och helt saneringsfri.

Världsnyheterna MAUS Stixx och MAUS Stixx Pro är små enheter som placeras i normskåp/elskåp och som vid brand utlöser och förhindrar branden att sprida sig till byggnaden. Inget batteri, inget tryck och ingen kabeldragning. Bara fäst enheterna inuti skåpet och du har ett brandskydd i 5 år.

Varje år gör Räddningstjänsten 1800 utryckningar pga el-relaterade brandolyckor och värden till över 300 miljoner brinner upp. Det är dags att ändra på det.

MAUS har även världens minsta PGA brandsläckare, MAUS Xtin Klein, som väger endast 480 gram, kan släcka de flesta typer av avancerade bränder och får plats överallt.

MAUS brandskyddar platser där det inte tidigare var möjligt. Den saneringsfria tekniken skadar varken elektronik, motor eller inredning. Ett unikt brandskyddskoncept som används av Polisen, Ambulansen, PostNord, Nationella bombskyddet med flera. Holy Smoke!™

Vill ni veta mer eller kanske utbilda era elektriker på er elfirma med möjlighet till gratis certifiering? Tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss

Scroll to Top