Melbye Skandinavia Sverige

Melbye Group

Om oss

Melbye Group är ett familjeägt företag med en lång historia. Ända sedan 1907 har vi haft siktet inställt på framtiden och fokuserat på morgondagens utmaningar.
Idag är vi en ledande leverantör av smarta infrastrukturlösningar.

Vi erbjuder bland annat ett omfattande installationssortiment för den professionella användaren; nödljusbelysning, kabeltillbehör och verktyg av högsta kvalitet.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Produktchef inom Förnybar Energi – Solenergi

Har du det som krävs för att bli vår nästa Produktchef för förnybar energi och solenergi?

Vi letar efter en lösningsorienterad och proaktiv Produktchef inom Förnybar Energi och intresse för framtidens energilösningar, att ansluta sig till vårt team på något av dessa kontor.

Du är innovativ och har bred kunskap inom energi, installation och förnybar energi – helst solenergi. Du har också en god förståelse och stort intresse för morgondagens energirelaterade produkter.

I rollen som Produktchef kommer ditt huvudansvar att vara att hitta nya produkter och leverantörer. Du kommer att vara en viktig del av avdelningens framtida arbete. Det kan förekomma resor i tjänst när uppgiften kräver det. Våra värderingar handlar om gott samarbete, professionellt uppträdande och en önskan att arbeta med nyskapande. Detta är värderingar som vi hoppas att vår nya medarbetare värderar lika mycket som vi gör.

Läs mer och ansök via vår hemsida: https://melbyeskandinavia.teamtailor.com/en-GB

Se jobbannonser »

Teknisk Produktkoordinator

Rollen som teknisk Produktkoordinator kommer att bidra till att uppnå vårt mål om optimal databerikning och automatiska uppdateringar mot interna och externa databaser, ökad digitalisering och förenkling. Du kommer att samarbeta över olika affärsområden och bidra till avdelningens framgång.

På Melbye Group står du inför spännande utmaningar, tar på dig meningsfulla ansvarsområden och får stöd i din yrkesmässiga utveckling. I en inkluderande, stödjande och samarbetsinriktad miljö får du möjlighet att tänka kreativt, utmana status quo och växa i ett framåtblickande företag. Med kollegor i Norge, Sverige och Storbritannien kommer du att samarbeta med talangfulla och vänliga individer från olika discipliner.

Vi vill inte gå miste om den perfekta kandidaten bara för att du kanske saknar några av de nämnda kvalifikationerna. Vem vet – kanske har du andra färdigheter som kan vara värdefulla för oss?

Läs mer och ansök här: https://melbyeskandinavia.teamtailor.com/en-GB

Se jobbannonser »

Produktkoordinator inom teknisk och miljödokumentation

Tjänsten som Produktkoordinator inom teknisk och miljödokumentation syftar till att bidra till att Melbye uppfyller sina dokumentationskrav och tidsfrister gentemot interna och externa databaser. Du kommer att samarbeta över olika affärsområden och över landsgränser för att säkerställa att dokumentationskvaliteten uppfyller Melbyestandarder.

I Melbye får du arbeta med motiverande kollegor i ett växande företag. Du kommer att få möjlighet att hitta nya lösningar på befintliga utmaningar och få ett stort ansvar för att optimera processer och rutiner. Arbetsplatsen är i Göteborg, men du kommer att arbeta arbeta över hela Melbye Group organisationen med medarbetare från alla länder.

Vi vill inte gå miste om den perfekta kandidaten bara för att du kanske saknar några av de nämnda kvalifikationerna. Vem vet – kanske har du andra färdigheter som kan vara värdefulla för oss?

Läs mer och ansök via vår hemsida: https://melbyeskandinavia.teamtailor.com/en-GB

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top