Prowork Bemanning

Prowork Bemanning

Om oss

PROWORK är ett nischat Bemannings- och Rekryteringsföretag inom noga utvalda områden.
• Industri & Fastighet
• Bygg & Anläggning
• El & Automation

Prowork startades 2013 med en klar vision: Vi ska hjälpa våra kunder att nå sina mål genom att ha rätt personer på plats i rätt tid. Vi strävar efter att vara bäst i klassen på det vi gör.
Vi har på kort tid etablerat oss i våra tre storstadsområden och har idag fler än 400 anställda över hela Sverige. Vi söker ständigt efter kompetens inom våra huvudområden.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Elkonstruktör

OctoFrost är en global leverantör av maskiner för infrysning och värmebehandling av livsmedel med huvudkontor i Malmö. Vi utvecklar, bygger och säljer maskiner med ambition att ha de mest effektiva och innovativa lösningarna för kvalitet, värdeskapande och kundfokus.

Se jobbannonser »

Underhållstekniker

Våra underhållstekniker arbetar med förebyggande underhåll, förbättringsåtgärder, felsökning, reparationer på anläggningen och dess kringutrustning. Krav för rollerna är en gymnasial utbildning, en god allmän grundkompetens inom mekanik och/eller el, några års erfarenhet av liknande arbete samt att du kan läsa ritningar.

Arbetet är varierande och kräver ibland snabb omställning, där arbete på kvällar och helger kan förekomma, och att du är flexibel i ditt sätt. Du behöver också ha körkort för personbil. Vi samarbetar med många utländska underleverantörer vilket gör det viktigt att kunna kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top