Shenzhen Growatt New Energy Co.,Ltd.

Shenzhen Growatt New Energy Co.,Ltd.

Om oss

Growatt grundades 2011 av en grupp pionjärer inom den globala solcellsindustrin med en vision om att bygga en grön och hållbar framtid. Företaget är specialiserat på hållbar energigenerering, lagring och konsumtion, samt energidigitalisering, och designar, utvecklar och tillverkar PV-växelriktare, energilagringsprodukter, EV-laddare, smart energiledningssystem och andra.

Sedan grundandet har Growatt engagerat sig i ständiga tekniska innovationer. Med en väletablerad FoU-plattform och ett FoU-team på mer än 1 100 professionella, introducerar företaget ständigt nya uppgraderingar och innovationer inom energieffektivitet, funktionell säkerhet och intelligenta lösningar för växelriktare, energilagring och laddning av elbilar. Hittills har det erhållit mer än 167 patent.

Growatt håller sig till omfattande och strikta ingenjörs- och kvalitetskontrollstandarder. Från design till tillverkning har företaget implementerat ett omfattande och rigoröst system för att säkerställa hög kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Den har fått “All Quality Matters Awards” av TÜV Rheinland för sina C&I-växelriktare — MAX 80KTL3 MV och MAX 125KTL3-X LV samt batterilagringslösning — ARK Battery System för att uppnå förstklassig prestanda i många säkerhets- och tillförlitlighetstester.

Growatt är engagerad i “glokalisering” och har skapat 42 representativa webbplatser över hela världen för att tillhandahålla lokaliserad servicesupport med en kombination av online- och offlinesupport. Företaget har utvecklat systemet Online Smart Service (OSS) som gör det möjligt för installatörer, integratörer och distributörer att hantera och underhålla sina solcellsanläggningar på distans och intelligent.

Hittills sträcker sig Growatts verksamhet över 180 länder och regioner. Företaget arbetar med tusentals lokala partners för att etablera robusta distributions- och logistiknätverk, vilket säkerställer bekväm tillgång till sina avancerade produktportföljer för globala kunder.

Enligt S&P Global Commodity Insights och Wood Mackenzie rankas Growatt bland de globala fyra främsta leverantörerna av PV-växelriktare. Framför allt är företaget världens största leverantör av växelriktare för bostäder och även en av de fyra främsta globala leverantörerna av lagringshybridväxelriktare när det gäller leveransvolym.

Dessutom har det internationella marknadsundersökningsföretaget EUPD Research erkänt Growatts framstående varumärkesposition på globala marknader enligt sina undersökningar och analyser. Institutet har tilldelat Growatt utmärkelser “Top Brand PV Inverter” och “Top Brand PV Storage” för att ha uppnått enastående prestanda i termer av tillförlitlighet, marknadspenetration, varumärkesmedvetenhet och tillfredsställelse på globala marknader.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top