Vyn AB

Vyn AB

Om oss

Vyn gör fasader tillgängliga genom reparbete/yrkesklättring.

Vi arbetar med säkerhet på höjd: genom de system och produkter, den utbildning och rådgivning vi levererar, och i de entreprenader vi utför.

Nyheter

Jobbannonser

Bli en reparbetare (problemlösare)

Våra uppdrag kräver en hög kompetens och ofta finurliga lösningar, kryddat med en portion kreativitet där varje person i våra team är med och bidrar genom sina erfarenheter.
Vi utför uppdrag av de mest varierande slag. Platserna är ofta svåra att komma åt genom andra metoder, till exempel högt uppe på fasader, på broar eller inne i atrium, silos och schakt. Varje uppdrag kräver sin specifika lösning, både för att ta sig till platsen och för att på smartast sätt lösa uppgiften på plats. Tillsammans kan vi lösa de mesta avancerade uppdragen med små medel samtidigt som vi har kul och kan njuta av utsikten. När du arbetar hos oss blir du en viktig del i ett arbetssätt som kan anta till synes omöjliga uppdrag och bidrar till att utveckla en åtkomstmetod med mycket låg miljöpåverkan.
Sök dig till en bransch som ständigt ökar i snabb takt!

Se jobbannonser »

Reparbetare

På Klätterservice utför vi hantverksuppdrag från rep. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och varandra genom ett starkt och ärligt engagemang samt genom att alltid leverera de bästa tjänsterna på marknaden.
Vi har en mängd spännande uppdrag som vi söker medarbetare till, med tjänstgöringsort Malmö, Östersund eller Stockholm.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top