KeyWin6 IoT
Creone AB

KeyWin6 IoT

Vår KeyWin6 molntjänst bygger på beprövad IoT-teknik via Microsoft Azure. Trots den avancerade, moderna och säkra tekniken - är enkelheten ledordet KeyWin6 IoT.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KeyWin6 är en vidareutveckling av marknadens mest omfattande administrationsverktyg för säker nyckel- och värdesakshantering. Med högsta möjliga precision hanterar en eller flera administratörer nyckel- och värdeskåp oavsett var i världen de befinner sig.
Du skapar enkelt access för enskilda användare eller grupper och kopplar dem till specifika nycklar eller värdesaker. Med den automatiska registreringen har du alltid fullständig kontroll på vem som för närvarande använder vad. Den utvecklade sök- och filtreringsfunktionen förenklar ditt dagliga användande och skapar högre precision och total förståelse kring företagets hantering av nycklar och föremål.
Vår KeyWin6 molntjänst bygger på IoT-teknik via Microsoft Azure. Trots den avancerade, moderna och säkra tekniken – är enkelheten ledordet KeyWin6 IoT. Ingen lokal programvaruinstallation behövs, våra IoT-produkter ansluter genom endast utgående kommunikation till KeyWin6-molntjänst. Genom avancerad teknik förenklar vi och sänker kostnaderna för våra kunder – precis som det ska vara.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top