Kvist wins the construction industry’s innovation award!
Kvist Solutions

Kvist vinner byggindustrins innovationspris!

Med ungdomligt mod har Kvist Solutions rensat upp i pappersdjungeln och sett till att datadrivna beslut kan fattas för hela värdekedjan. Lösningarna bidrar till ökad effektivitet, lönsamhet och, inte minst, betydande miljöeffekte

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

före detta studentföretaget Kvist Solutions, vinner Construction Industry Innovation Award med sin lösning “Init” under Bygg Reis Deg 2023.

– “Det känns overkligt att få ett sådant pris och det stärker verkligen vår motivation för resan framåt. Det är nu det börjar”, säger Fabian Utigard, vd och medgrundare av Kvist Solutions, i ett pressmeddelande efter att ha tagit emot priset.

För två år sedan gick Kvist-grundarna i skolan – nu investerar Norges största bank miljoner
Kvist Solutions utvecklar lösningar som ska effektivisera arbetet med miljöcertifikat, vilket ska ge underlag för beslutsfattande och uppfylla miljökrav i byggprocesser.

Startupbolaget tävlade med sju andra om utmärkelsen.
Juryn lyfte bland annat fram att de anser att Kvist Solutions lösning har stor potential för tillämpning och att den kan bidra till en mer hållbar byggbransch.

Kvist lanserade den första versionen av plattformen sommaren 2022 och har vunnit flera stora kunder i branschen, bland annat Stor Oslo Eiendom, Solon Eiendom, Ava Eiendom, DNB Næringseiendom och entreprenörer som Veidekke och Abygg.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top