S22 modular floodlight 450-1500W
Designlight Scandinavian AB

S22 modulstrålkastare 450-1500W

S22 kundanpassad modulstrålkastare - en möjlighet att erbjuda optimalt ljus för varje objekt!

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

S22 modulstrålkastare är en produkt som erbjuder optimalt ljus för varje objekt. Strålkastaren är modulär med delar som vi kan byta ut/ändra utifrån behov. Förutom strålkastarens flexibilitet är den framtagen med det absolut senaste inom LED-teknik. En av fördelarna med S22 är armaturen och även dess fäste är gjort i strängpressat aluminium. Armaturens totalvikt är således avsevärt lägre jämfört med liknande produkter på marknaden. Med högt ljusflöde (>150lm/W) lämpar sig S22 lamporna för krävande projekt såsom belysning för fotbollsplaner, travbanor industriytor och skidbackar.

Magic BOX – drivenhet S22 levereras som standard inklusive “magic box” som innehåller en mängd funktioner för att strålkastarna skall bli så driftsäkra som möjligt. Varje S22 och dess magic box innehåller flera drivdon och elektronik som ser till att alla ljusmoduler fortsätter lysa, även om ett eller två drivdon fallerar. För enkelt underhåll kan man i boxens indikationsfönster se om det finns ett problem och isf. vilket drivdon som måste bytas ut. Förutom funktionen att fördela armaturens energiförsörjning innehåller magic box även komponenter för 20kV överspänningsskydd utöver drivdonens skydd på 10kV. Skulle armaturen eller drivdonen utsättas för extrem värme finns också ett överhettningsskydd som isf. stänger av armaturen.

Modulär design & flexibilitet – om du t.ex vill plocka bort magic box drivenhet och montera denna nedanför stolpen går detta givetvis att göra. Vi har även lösningar för montering av drivdon direkt i kopplingsskåp. Anslutning mellan drivenhet och ljuskälla görs med en treledare vilket innebär enkel installation.
S22 är tillverkad av 1070-aluminium vilket ger en överlägsen korrisionsbeständighet. För att klara tuffa miljöer är armaturen dessutom lackad med flera lager korrisionsskyddande färg av typen Akzo Nobel. Högsta slagtålighet IK10, D-märkt samt IP66-klassad. Generellt ger S22 mer än 150lm/Watt och har en beräknad hållbarhetstid (L80 B50) på 215 000 timmar.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top