Så skapar Presto en säkrare värld och räddar fler liv
Frends iPaaS

Så skapar Presto en säkrare värld och räddar fler liv

Presto AB har siktet inställt på att bli den främsta aktören i Europa när det kommer till att rädda liv. Med sig på tillväxtresan har de Frends iPaaS – Integration Platform as a Service.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Presto AB erbjuder företag och organisationer helhetslösningar för att skydda sig mot brand och olyckor, med siktet inställt på att bli den främsta aktören i Europa när det kommer till att rädda liv. Med sig på tillväxtresan har de Frends kraftfulla och skalbara iPaaS – Integration Platform as a Service.
Presto har gjort sig kända inom området brandsäkerhet, men med åren har företaget utvecklats och breddat sin vision. De siktar nu på att bli en ledande aktör i hela Europa, inte bara inom brandsäkerhet, utan även när det kommer till säkerhetsutbildningar och första hjälpen.
Jonathan Varli är ansvarig för system- och utvecklingsteamet på Prestos koncern och stöttar upp verksamheten när det kommer till digitaliseringsbehov. Han har varit en nyckelspelare när det kommer till att bygga upp Prestos Group IT från grunden, något som varit både intensivt och svårt men framförallt roligt.
För att uppnå sina mål och hantera olika utmaningar har Presto tagit hjälp av Frends iPaaS, en integrationsplattform som kortar ned utvecklingstiden och ökar effektiviteten på olika sätt.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top