Swattens stora debut: The Electric Power Titan Ignites the Future of Energy Storage
Shanghai Sieyuan Watten Technology Co.,Ltd

Swattens stora debut: The Electric Power Titan Ignites the Future of Energy Storage

Swatten är vårt svar på ett holistiskt energilagringssystem för hemmet. Våra erbjudanden inkluderar en- och trefashybridväxelriktare, modulära rackmonterade batterier och stapelbara batterienheter

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Etablerat i december 1993, står Sieyuan Electric Co., Ltd. som ett ledande inhemskt företag dedikerat till kraftteknisk innovation, utrustningsproduktion och omfattande tekniska lösningar. Handlade på börsen i Shenzhen (aktiekod: 002028) sedan 2004, har konsekvent blomstrat med en sammansatt årlig tillväxttakt på 30 %. 2022 meddelade Sieyuan Electric en omsättning på US$2 miljarder. Första halvåret 2023 avslöjar ännu mer löfte; företaget redovisade en inkomst på US$730 miljoner, en anmärkningsvärd tillväxt på 22 % jämfört med föregående år och en ökning med 38 % från 2021. Noterbart steg nettovinsten med 48 %, vilket överträffade intäkterna, ett bevis på dess förbättrade lönsamhet.
I tre decennier har Sieyuan Electric odlat djup expertis inom kraftgenerering, överföring och distribution. Med över ett decennium på den internationella marknaden har våra innovationer och tjänster bemyndigat vanliga kraftsystemoperatörer, olika industrier och en myriad av kraftprojekt, som omfattar vatten-, vind- och solsektorer, i över 60 länder. Det är värt att nämna att vi har upprätthållit ett stabilt partnerskap med Enel Group under de senaste åtta åren.
Swatten är vårt svar på ett holistiskt energilagringssystem för hemmet. Våra erbjudanden inkluderar en- och trefashybridväxelriktare, modulära rackmonterade batterier och stapelbara batterienheter, som tillgodoser kärnenergilagringsbehoven i Europa, Mellanöstern och Oceanien. Med en robust marknadsföringsram som sträcker sig över Shanghai, Storbritannien, Italien, Nederländerna, Australien, Polen och Spanien, är Swatten redo att omdefiniera det globala inhemska energilagringslandskapet, vilket säkerställer tillförlitliga energilösningar för hushåll globalt.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top