X-Sense – Smart hemsäkerhetssystem
Deltronic Security

X-Sense – Smart hemsäkerhetssystem

Mixa olika sensorer utan abonnemangskostnader och få full kontroll via App

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ett hemsäkerhetssystem från X-Sense övervakar din eller dina fastigheter 24/7 och ni har alltid kontroll via en App i er mobila enhet, oavsett om ni är hemma eller på resande fot.

Systemet består av en basstation* som enkelt placeras ut i ert hem och drivs via nätanslutning av en enkel USB-laddare, sensorer som detekterar rök, värme och kolmonoxid räknas till väsentliga, så larmar en, så larmar alla, oavsett om ni har kontakt med basstationen eller ej (vid t.ex strömavbrott). Vill ni komplettera med andra typer av sensorer så finns vatten, värme, kolmonoxid, temperatur & luftfuktighet samt kamera. Det finns möjlighet att mixa systemen hur man vill med upp till 50 sensorer per basstation, tänk på att varje enskild anläggning måste ha sin egna basstation.

Appen från X-Sense är intuitiv och flexibel och stöder iOS och Android, vill ni ha olika anläggningar i samma App så är det inga problem, likaså om ni vill dela ut anläggningar, varje användare har sitt eget konto. Appen är gratis och du betalar inga månads- eller abonnemangskostnader.

Lösningen passar alla X-Sense sensorer av modellen Link+ eller Link+ pro, andra tidigare enheter från X-Sense är dessvärre inte kompatibla t.ex XS01-W. De produkter som ligger under fliken System nedan är alla kompatibla och fungerar med basstationen SBS50.

* Basstation SBS50 behöver tillgång till Wi-Fi på 2.4GHz bandet, finns i de flesta hemmaroutrar, tänk bara på att SSID inte får vara samma på 5GHz & 2.4GHz för då försvåras installationen.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top