Eldon Installation AB

Om oss

När Eldon Installations historia tog fart i Nässjö, 1922, var det med inga andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Idag ger vår blandning av livslång erfarenhet och nya idéer oss en svårslagen mix av kompetens. Vi brinner för att överträffa förväntningar och tror att nyckeln till framgång är kompetenta och engagerade medarbetare. Därför vågar vi säga att Eldon Installation är – en kraft att räkna med.

Vårt arbete bidrar till en säker och energieffektiv utveckling av samhället genom att leverera elfördelningssystem, lågspänningskomponenter och laddinfrastruktur. Vi ansvarar för hela processen av våra produkter genom produktutveckling, försäljning, konstruktion, kalkylering, montering och leverans. Vårt arbete tryggar både elsäkerheten och miljöbesparingen.

Markerad produkt

Kopplingsplintar för Cu/Al ledare

Certifierad universalklämma/kopplingsplint för Al- och/eller Cu-ledare. Klass A, vilket garanterar säkerhet och uppfyllande av gällande krav. Nordisk tillverkning med kompakt och stabil konstruktion. Enkel installation och pålitlig åtdragning med 6-kantsskruv. Förtennad aluminium bestruket med pasta mot oxidering. ET2 är en färgkodad produktserie, med grå för fas, blå för N och grön/gul för PE. Kan anslutas med flera ledare och utan ändhylsa. (ET23050 är 3-polig)

Läs mer »

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top