Eldon Installation AB

Om oss

När Eldon Installations historia tog fart i Nässjö, 1922, var det med inga andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Idag ger vår blandning av livslång erfarenhet och nya idéer oss en svårslagen mix av kompetens. Vi brinner för att överträffa förväntningar och tror att nyckeln till framgång är kompetenta och engagerade medarbetare. Därför vågar vi säga att Eldon Installation är – en kraft att räkna med.

Vårt arbete bidrar till en säker och energieffektiv utveckling av samhället genom att leverera elfördelningssystem, lågspänningskomponenter och laddinfrastruktur. Vi ansvarar för hela processen av våra produkter genom produktutveckling, försäljning, konstruktion, kalkylering, montering och leverans. Vårt arbete tryggar både elsäkerheten och miljöbesparingen.

Markerad produkt

Anslutnings- och fördelningsplintar för Al/Cu

Avsedda för belysningsstolpar, motorvärmarstolpar, kabelskåp, mm. Kan anslutas med både aluminium och kopparledare. Plintarna är helt beröringsskyddade med ett skjutbart lock och har en kapslingsklass om IP23 / IP33 beroende på ansluten ledare. KA50 finns i två varianter med 2 alt. 3 anslutningar för grövre ledare om 6-50 mm² och 1 alt. 2 anslutningar för utgående ledare om 1,5-6 mm². Plintarna är färgkodade med grå för fas, blå för nolla och grön för jord.

Läs mer »

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top