Designlight Scandinavian AB

Om oss

Belysningsföretaget Designlight Scandinavian AB, ett grossist- och tillverkningsföretag med utgångspunkt i Moheda, startades 1996 av paret Björn & Jessica Hultqvist.

DESIGN
Företaget har utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning. Alla produkter utvecklas och designas av DESIGNLIGHT SCANDINAVIAN AB. Eftersom vi själva utvecklar och tillverkar produkterna har vi full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Det skall vara enkelt och framför allt säkert att installera våra belysningar. Innovativa produktserier är ett resultat av en god dialog mellan elfackmän och oss i egenskap av armaturtillverkare.

KVALITÉ
Vi är väldigt noga med val av råmaterial till våra armaturer för längre hållbarhet, säkerhet och högsta kvalité. Designlight har ett antal egna varumärken där kvalité och smarta lösningar för installatörer och användare är en framgångsfaktor, som fått stor uppmärksamhet i branschen.

MILJÖ
Designlight strävar ständigt efter att utveckla tjänster och produkter som är anpassade för miljön. Detta gör vi genom att använda förnyelsebara resurser i så slutna kretslopp som möjligt samt genom att undvika användning av miljöförstörande ämnen och därigenom förebygga förorening.

Markerad produkt

MODULSTRÅLKASTARE 230W 4000K IP65

Modulstrålkastare med kapacitet att belysa parkeringar, fotbollsplaner, skidbackar och liknande större anläggningar. Den robusta konstruktionen med en hög ljusstyrka möjliggör optimal ljusspridning och en mycket god stabilitet för stora ljusbehov. 7 års garanti

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top