Elma Instruments AB
Elma Instruments AB

Elma Instruments AB

Om oss

Elma Instruments har mer än 50 års teknisk know-how och är Skandinaviens största distributör av test- och mätutrustning. Våra mer än 50 medarbetare är alla välutbildade och står naturligtvis gärna till tjänst för råd och vägledning vid tekniska frågor likaväl som val av nya produkter. Vi erbjuder även kurser i mätteknik och termografering.

Vårt mål är också i framtiden att vara den ledande leverantören av mätinstrument. Vår målsättning är att kunna presentera ett brett program av mätinstrument med hög kvalitet och mycket konkurrenskraftiga priser. Vi samarbetar idag med i stort sätt alla världens ledande tillverkare/producenter vilket gör att vi alltid har möjlighet att kunna presentera det bredaste programmet till den skandinaviska marknaden, både når det gäller att uppfylla gällande normer men också när det gäller speciella önskemål från våra kunder.

Nyheter

Tester både apparater, maskiner och centraler

Tester både apparater, maskiner och centraler

Bygger du centraler och maskiner eller utför du kontroll av elektriska apparater, skall de testas. Elma har samlat alla funktioner i ett instrument, Multiservicer XD MI3325, så du kan t.ex. testa centraler efter 61439, maskiner efter 60204 och annat.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top