Plats:

Malmömässan

Datum:

7-8 februari 2024

Branschaktuellt gör vår officiella mässtidning

Vi är glada över att Branschaktuellt följer med till Malmö och gör vår officiella mässtidning!

Om Branschaktuellt
Branschaktuellt Sverige AB är ett fristående förlag som grundades år 2011 av Oscar Lundberg och Marcus Rosenholm. På kontoret arbetar trettio drivna personer med redaktion, layout, analys och marknad. Vår vision är att bli Nordens ledande organ för branschbevakning.

Läs mer om Branschaktuellt.

Falska aktörer
Vi har blivit uppmärksammade på att det finns aktörer som utger sig för att vara mässans mässtidning men vi vill vara tydliga med att det är Branschaktuellt som gör vår officiella mässtidning. All annonsering i den officiella mässtidningen sker genom dem.

Senaste inläggen:

Scroll to Top