Smarta hem håller nere elräkningen

Elmässan hade ett gediget seminarieprogram med talare inom många olika områden. En av dessa var Mikael Dennbo från Schneider Electric.

Han Operational Offer Manager med en bred och lång erfarenhet inom branschen.

Hans seminarium

På Elmässan höll Mikael ett seminarium med titeln Smarta hem i kombination med timpriser och effektavgifter inför många intresserade åhörare. Mikael pratade bland annat om ur smarta hem kan hjälpa till att hålla nere elräkningen.

Ett utdrag ur beskrivningen av föredraget:

På senare år har timpriser rusat upp som ett intressant val för aktiva energikunder. Samtidigt inför allt fler elnätsägare effektavgifter. Under detta seminarie går vi igenom hur smarta hem kan automatisera och underlätta för den som vill hjälpa sina kunder att hålla nere elräkningen – både när det gäller förbrukning av kWh och effektavgifter.

Tack Mikael för att du talade på Elmässan! 

Läs mer om Schneider Electric här.

Scroll to Top