Ännu en Elmässa, ännu en show med Elektrikerpodden

Billy och Peter Fransson och deras populära podd är ett vanligt inslag när el-och belysningsbranschen samlas på Elmässan, och mässan i Malmö var inget undantag. I deras monter kunde besökare såväl som utställare och talare ta sig en pratstund om allt från energilagring, kablar, elsäkerhet till solpaneler.

Vi har länge haft ett bra samarbete med Billy och Peter och är glada över att de vill vara med och höja stämningen på mässgolvet! Deras podd är oerhört populär i och en viktig röst i branschen. Vi ser fram emot nya avsnitt från mässgolvet!

Förutom att prata ut i elektriker-etern fanns Elektrikerpodden även med i mässans scenprogram. Tillsammans med elinstallatören Martin Adelros försökte de ta reda på hur den moderna elektrikern ser ut och vilken plats har den i elektrifieringen. Ett spännande och högaktuellt seminarium!

Om Elektrikerpodden
Elbranschens första och största podcast – av elektriker, för elektriker! Följ oss på Youtube, Instagram/Facebook, Linkedin eller Tiktok och hjälps oss bli bättre. Tillsammans med Billy och Peter får ni träffa allt från hela Sveriges elektriker, grossister, leverantörer, utbildare och organisationer. Lär dig mer om elektrifieringens påverkan på yrket när vi träffar politiker, sakkunniga eller senaste energitekniken. Lyssna på experter som till vardags utbildar oss elektriker när de enkelt förklarar hur vi ska tänka om mätningar och standarder. Samtidigt ska vi ha skoj! Vill ni att vi dyker upp på eran firma och spelar in ett avsnitt? – Hör av er!

Lyssna på podden här. 

Scroll to Top