Bäddat för energiinovationer på Elmässan

Det har blivit dags att introducera de fokusområden vi sätter ett extra öga på under Elmässan i Malmö!

Nu tittar vi på: Laddning och laddstolpar!

En nyckelkomponent som tar en central plats i diskussionen om framtidens energilösninar är hållbar energilagring, laddstolpar och annan laddinfrastruktur. Elbilar tar en allt större plats på våra vägar och det ställer högre krav på flexibla och effektiva lösningar både för privata som offentliga utrymmen.

På Elmässan sätter vi detta under lupen och som ett eget fokusområde på mässan. Här kan du som besökare klämma och känna på de senaste lösningarna, få goda affärsunderlag för framtiden och bara låta intresset öka för varje monter du besöker. 

Ett urval av utställare inom området är Isab Group, Efuel, Enequi, Ensto och Hedin Bil.

Varmt välkommen till Elmässan Syd den 7-8 februari 2024! 

Registrera dig kostnadsfritt här.

Scroll to Top