Lysande nyheter på Elmässan: Belysning i fokus!

Det har blivit dags att introducera de fokusområden vi sätter ett extra öga på under Elmässan i Malmö!

Nu tittar vi på: Belysning!

Elmässan har alltid haft belysning som en av sina viktigaste komponenter. Genom åren har vi sett många lysande montrar med fina produkter och den senaste belysningstekniken. Elmässan i Malmö den 7-8 februari är inget undantag. Beysning blir en central del både bland montrarna och i seminarieprogrammet, där vi har en scen enbart för belysning. Bland annat kan du lyssna på Jim Collin & Svante Pettersson!  

Ett urval av utställare inom området är Glamox, SG Armaturen, Westal, Nexleds, Malthe Winje Automation och Designlight Scandinavia. 

Samarbetet med FastighetsMässan gör fokusområdet än mer relevant. När elektriker, installatörer och ljusdesigners kan förenas med fastighetsägare, förvaltare och inköpare för att upptäcka det senast inom belysning bäddar det för en dynamisk mötesplats! 

Varmt välkommen till Elmässan Syd den 7-8 februari 2024! 

Registrera dig kostnadsfritt här.

Scroll to Top